Hej!

Det var nu ett väldigt bra tag sedan jag syndets här. Mycket har hänt och jag inte haft någon ork eller ingen inspiration till att blogga. Så måste säga att jag är mäktigt imponera över att proffs bloggare som har inspiration att blogga varje dag.

Som jag sa, det är mycket som har hänt den senaste tiden. Sist jag skrev så hade Tobias fått jobb och jag hade även fått jobb. Förra veckan började jag på mitt nya jobb och det gick över förväntat måste jag säga. Självklart är man alltid nervös när man ska börja ett nytt jobb, det är jag fortfarande. Men måste säga att varje dag som går känns det lättare och lättare att komma dit.

Men hur har epilepsin påverkat då? Hur mår jag förövrigt att jag har börjat med en fastrutin på dagarna, hur är det med sömnen? Sömnen är det fortfarande upp och ner med. Finns vissa dagar då jag har fått en hel natt sömn men sedan börjar det om igen. Men jag mår bra över att få in en rutin i vardagen igen och att Tobias börjar jobba tror jag blir verkligen plus i kanten för oss. Jag tror det kan bli riktigt bra. Min epilepsi känner jag av. Den ligger det och gror. Känner att det kan finns en risk till att kramper kan komma.

Annars då? Livet är för övrigt tufft just nu. Det är mycket som händer i livet men tar en dag i taget. Hela Mars månad är upptagen förutom en helg, då ska det bara vilas. Men jag måste säga att jag mår bra annars trots omständigheterna.. Att hitta inspiration ligger inte så högt just nu. Inte för att gå inte på detaljer så har det hänt en del tråkiga saker som jag håller på att bearbetar för varje dag.

Men jag ska försöka hålla igång bloggen men livet blir inte alltid som det är planerat och just nu är det inte på topp. Så därför är det en tystnad.

Annonser
Mikaela Sundström

Mikaela Sundström

Mikaela är 31 år och bor i Stockholm. På Hataepilepsi.se bloggar hon om sitt liv med fokus på hur det är att leva med epilepsi.